Aquí trobareu: tots els nostres serveis relacionats amb la Logística i Distribució de paqueteria tant a nivell Nacional com Internacional. Ens esforcem en les nostres ofertes econòmiques siguin competitives, ens ajustem a les necessitats de cada client, realitzant projectes a la seva mida.

Enviaments de paquets barats, viatge sense maletes, enviament de maletes i equipatge Erasmus, transport per particulars i empreses, courier serveis urgents i estàndard, logística i manipulats, emmagatzematge, serveis a botigues online, eCommerce. Enviaments internacionals de documents, mostres, paqueteria, o palets. Importació i exportació.

Nou servei ECO-UPL, els preus més econòmics del mercat per a enviaments Standard a ALEMANYA, ÀUSTRIA, FRANÇA, ITÀLIA, PORTUGAL i REGNE UNIT.

Serveis per a Botigues online | eCommerce + Info >>>

Consulti sense compromís a través del formulari.

Si necessita fer enviaments de paqueteria o lliuraments de missatgeria urbana, no perdi ni un minut més, el nostre servei de moto o furgoneta, és la millor opció, ràpida, econòmica i segura, La nostra empresa està especialitzada en gestió i enviament de documents i paqueteria tant dins el mateix dia com del dia següent, per a això comptem amb una flota de vehicles lleugers, el que ens permet desenvolupar el servei àgil i dinàmic que ens caracteritza.


Courier Nacional, li oferim el millor servei aeri porta a porta per aquells enviaments de documents i paquets que necessitin el menor temps de trànsit per enviaments locals, regionals, nacionals i insulars (Balears). Seguiment i gestió online de la situació de l'enviament.

UPL-10
Lliurament dia següent abans de les 10h a península.
UPL -14
Lliurament dia següent abans de les 14h a península.
UPL -24
Lliurament durant el dia següent a la Península i Balears


Per la dinàmica del seu sector, rarament vostès disposaran dels mitjans i infraestructura necessaris per a l'execució dels seus treballs de
logística, mailing, emmagatzematge, picking, paqueteria promocional, manipulats promocionals, etc.
Els oferim:
• Impressió del seu material i emmagatzematge del mateix
• Manipulació i posada en correus
• Manipulació i enviament mitjançant paqueteria
• Control de les incidències
• Control de l'estoc

Nosaltres podem ser el seu magatzem logístic i distribuïdor: material corporatiu, promocional, de màrqueting, catàlegs, marxandatge, etc.


Desenvolupat específicament per donar solució a la problemàtica que originen els enviaments a particulars, ja que som els únics capaços de conciliar els horaris de lliurament amb les necessitats dels teus clients, sense dedicar recursos a la gestió d'incidències. Exclusiu per lliuraments en domicilis particulars, gestió informatitzada en origen, seguiment online de la situació de l'enviament, preavís per SMS, pes màxim de lliurament 30Kg, servei monobulto.


Li oferim el millor servei Internacional aeri porta a porta per aquells enviaments de documents i paquets que necessitin el menor temps de trànsit. Seguiment i gestió online de la situació de l'enviament. *Lliuraments segons destinació

UNIÓ EUROPEA
UPL - Express. Lliurament al dia següent a tota la U.E.
UPL - Standard - Lliurament 48/72h a tota la U.E. *

RESTA MÓN
UPL - Express-RW - Lliurament en 48h-72h *
UPL - Standard-RW - Lliurament en 72h-96h *Disposem de dos serveis diferenciats, aeri i marítim, amb una alta qualitat de servei i fiabilitat.


El servei Express aeri amb Illes Canàries (Tenerife i Las Palmas) amb sortida diària, tindrà un temps de trànsit d'un dia.


El servei marítim a Illes Canàries tindrà una sortida setmanal (Dijous a Tenerife, divendres a Illes Balears) i un temps de trànsit de 4 dies laborables.


Standard: marítims Lliuraments sense límit de càrrega i gestió reemborsaments.
Exprés: Per avió, consultar segons característiques de l'enviament.