UPL Empresa de serveis Logístics i Distribució d'àmbit Nacional i Internacional amb seu a Barcelona.

El nostre coneixement del mercat, es basa en l'experiència de l'equip HUMÀ que des de 1986 desenvolupa solucions específiques en l'emmagatzematge, logística i distribució de la paqueteria urgent.

Disposem d'una àmplia experiència en l'enviament de paqueteria i documents a qualsevol part del territori nacional, Balears i Canàries, així com a la resta de països dins de la UE o fora d'ella, en definitiva, a qualsevol part del món. Disposem d'unes TARIFES pràcticament INSUPERABLES per a països com: Alemanya, França, Itàlia, o el Regne Unit.

En UPL oferim als nostres clients solucions d'enviament amb la màxima garantia de QUALITAT, RAPIDESA i FIABILITAT, canalitzant i donant suport aquests enviaments amb eines com el seguiment online. 27 anys d'experiència col·laborant amb les més importants empreses a nivell mundial dedicades a la distribució Nacional i Internacional, ens permet, en funció de les seves necessitats, de les característiques de l'enviament i de la destinació, oferir-li el servei més adequat i al millor preu en qualsevol de les seves modalitats: terrestre, marítim o aeri.

Reserva ràpida i senzilla, sortides GARANTIDES i connexions porta a porta.

Ampli desplegament de mitjans, tant TÈCNICS com HUMANS.

El principal valor de UPL són les persones que treballen amb nosaltres, que proporcionen la màxima garantia de professionalitat i efectivitat.